BANCS D´ESGLÉSIA A CATALUNYA

BANCS D'ESGLÉSIA

Import Difusió – Antoni Pérez Sabaté posem a la seva disposició bancs d'església. Servim els nostres productes a tot Catalunya. Els bancs són un element fonamental d’aquest tipus d’espais i sabem que cal cuidar cada detall per garantir un treball únic i de qualitat.

Fusta de qualitat

Fabricació a mida

Pressupostos personalitzats

Repartiment a tot Catalunya

OFERIM BANCS FETS A MIDA, TRUQUEU-NOS

MATERIALS DIVERSOS PER ALS DISSENYS

Els nostres bancs d'església estan fets a mida i poden ser amb reclinatori o sense, segons les necessitats del nostre client.

 

Tenim bancs fabricats en la seva totalitat de fusta massissa, i altres models combinant estructura metàl·lica i fusta massissa.

BANCS D'ESGLÉSIA A MIDA

Un dels punts més importants a l'hora d'escollir un banc és aprofitar l'espai disponible. Els nostres professionals us assessoraran per oferir-vos el banc de fusta a mida apropiat per treure el màxim partit a la superfície disponible. Les mesures correctes permeten comptar amb més espai i comoditat per als feligresos. Comptem amb diferents models en funció de les necessitats. Una de les eleccions més importants és la inclusió o no del reclinatori. Aquest element és molt comú a les esglésies i resulta imprescindible per a la pregària. En fabricar el moble a mida podem ajustar-ne el disseny perquè ocupi un espai concret.

CONTACTA'NS

A la nostra empresa comptem amb una gran experiència en la fabricació de bancs per a aquest tipus de llocs. Explica'ns el que estàs buscant i t'oferirem la solució que millor s'adapti a les teves necessitats i a l'espai de què disposis, truca'ns.

CONTACTA'NS PER EXPLICAR-NOS ELS BANCS QUE NECESSITES PER AL TEU LLOC DE CULTE

Més información

FUSTA SOLA O COMBINADA AMB METALL, FABRIQUEM EL BANC DE LA TEVA ESGLÉSIA AL TEU GUST, TRUCA JA

670 217 310

Teléfono

Email

Dirección

Badalona, Barcelona

Contacte comerciale en France

CATHY ROUXEL

Consultante en Marketing&communication. Avignon&pèripherie

Zone de travavail OCCITANIE et LANGUEDOC ROUSSILLON.

 

  663 62 05 17

cathy@weya-communication.fr

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha