Mobles per a església a catalunya

Import Difusió – Antoni Pérez Sabaté disposem de mobles per a església i altre tipus d'espais orientats a l'àmbit religiós . Distribuïm mobiliari religiós per tot Catalunya directament del fabricant al client final.

 

A la nostra secció de mobiliari religiós, tenim gran varietat de mobles a mida per ocupar els espais de la manera més adequada a cada estança, utilitzant materials de qualitat i fustes nobles. També equipem aules escolars, locals parroquials, sales d’actes, etc.

MOBILIARI RELIGIÓS

Una de les nostres especialitats és el mobiliari religiós. Disposem d’un ampli catàleg de bancs, reclinatoris, lampadaris i imatges religioses adaptant-nos a les necessitats de l’espai eclesiàstic. 

 

Comptem amb una gran experiència en aquest camp que posem a la teva disposició perquè et puguis emportar el mobiliari que necessites.

MOBLE DE FUSTA

Comptem amb un ampli catàleg de mobiliari de fusta per a esglésies com bancs per a feligresos, faristols, ambons i púlpits, taules d'altar, etc.

 

Tots els nostres mobles estan fabricats amb fustes de gran qualitat. Cuidem fins al darrer detall en tots els acabats dels nostres mobles.

MOBILIARI PER A LOCALS SOCIALS I PARROQUIALS

Sales d'actes, locals parroquials o centres socials són altres espais que necessiten mobiliari. Qualsevol local es mereix comptar amb els mobles més adequats per poder fer la seva tasca d'una manera eficient. 

 

El nostre mobiliari es pot veure a esglésies, santuaris i col·legis de tot Catalunya

 

A la nostra empresa trobaràs una gamma de models per triar un disseny concret, però podem fer la teva idea amb un mobiliari totalment personalitzat.

 

Per sol·licitar qualsevol informació,posa't en contacte amb nosaltres.

MOBILIARI A MIDA

Import Difusió – Antoni Pérez Sabaté estem ubicats a Badalona per donar servei a tot Catalunya . Cuidem al detall cadascun dels treballs que realitzem per garantir un acabat de qualitat que sigui acord al lloc de culte on s'instal·larà. 

 

Per assolir aquest objectiu utilitzem materials de primer nivell, especialment fustes nobles per construir els diferents elements.

ESPECIALISTES EN FUSTERIA RELIGIOSA

Som especialistes en fusteria religiosa, cosa que ens permet assessorar sobre el mobiliari més convenient per a cada estança, des de figures religioses a bancs o confessionaris. Tots aquests objectes es fan cuidant cada detall per garantir una feina de gran qualitat. Juntament amb les nostres activitats principals realitzem altres encàrrecs.

DESCOBREIX ELS NOSTRES MOBLES PER A LOCALS SOCIALS I PARROQUIALS, CONTACTA AMB NOSALTRES!

a.perez.sabate@gmail.com

Teléfono

Email

Dirección

Badalona, Barcelona

Contacte comerciale en France

CATHY ROUXEL

Consultante en Marketing&communication. Avignon&pèripherie

Zone de travavail OCCITANIE et LANGUEDOC ROUSSILLON.

 

  663 62 05 17

cathy@weya-communication.fr

FORMULARI DE CONTACTE

hCaptcha