COMPLEMENTS PER A ESGLÉSIES A CATALUNYA

IMATGES RELIGIOSES

Comptem amb una xarxa d'escultors de l'escola d'Olot que fan imatges religioses amb el material que preferiu. Pots posar-te en contacte amb nosaltres per explicar quin tipus d'imatge estàs buscant. Nosaltres ens encarreguem de trobar l'escultor més adequat per dur a terme el teu projecte.

CATIFES I TARIMES

Un temple ben cuidat requereix uns sòls còmodes i agradables a la vista. Realitzem la instal·lació de tarima tant a l'altar com a la resta d'espais de l'església on calgui. També, distribuïm i instal·lem catifes per a la zona que ho requereixi. Comptem amb una gran varietat de models perquè tinguis opcions per triar.

TAPISSERIA

Si cal renovar els acabats de cadires, butaques o reclinatoris pots posar-te en contacte amb nosaltres. Realitzem treballs de retapissament d'aquest tipus d'elements per tot Catalunya. 

 

Comptar amb mobiliari en bon estat i que resulti útil i còmode per als feligresos. Tot això és bàsic per a un bon desenvolupament del culte.

 

A la nostra empresa realitzem tota mena de treballs relacionats amb el mobiliari i les imatges de l'església. Si vols consultar qualsevol dubte, posa't en contacte amb nosaltres.

ÉS EL MOMENT DE RENOVAR LA TARIMA DE L'ESGLÉSIA, TRUCA'NS

Posa’t en contacte amb nosaltres i informa’t sobre els nostres escultors d’imatges

670 217 310

Teléfono

Email

Dirección

Badalona, Barcelona

Contacte comerciale en France

CATHY ROUXEL

Consultante en Marketing&communication. Avignon&pèripherie

Zone de travavail OCCITANIE et LANGUEDOC ROUSSILLON.

 

  663 62 05 17

cathy@weya-communication.fr

Formulario de contacto

hCaptcha